Nieuws

Uitnodiging Ouderopkomst

Nieuwjaarskaart 2018

Overstag december 2017

 

Spek de Kas actie van start

Woensdag 11 oktober gaat de Jumbo-actie Spek de Kas van start. Alleen in de eerste week wordt bij besteding van 10 euro aan boodschappen, dubbele scankaartjes weggegeven. Ook zijn er wekelijks boodschappen die extra scankaartjes waard zijn. In de eerste week zijn dit Campina Yoghurt en Calve pindakaas. Let daarbij wekelijks op de advertentie in de krant en de informatie in de winkel.

Zaterdag 14 oktober staat Christofoor bij de Jumbo in de Dobbe. We kunnen onze vereniging presenteren en natuurlijk nog meer kaartjes binnenhalen!

Alleen in de Dobbe staat een zuil van Christofoor waarop de kaartjes gescand kunnen worden. Bij andere Jumbo’s staan andere verenigingen. Kaartjes kunnen leden meenemen naar de club of via facebook activeren. Als je bij fb zoekt naar “Spekdekaszwolle” en dan links “sponsoractie” aanklikt, verschijnt een scherm waarop de scankaartjes verzilverd kunnen worden.

Vraag iedereen mee te sparen voor Christofoor! We hopen dat het een groot succes wordt!

Christofoor doet mee met Jumbo-actie “Spek de Kas”

Christofoor doet mee met “Spek de kas” actie. Op zaterdag 14 oktober zijn we ’s ochtends en ’s middags aanwezig in de Jumbo aan de Dobbe in de AA-landen. Spaar kaartjes voor onze club! Vraag ook vrienden, ooms, tantes, opa’s en oma’s om ook voor ons te sparen.

Christofoor Zwolle 2018 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail