Archief voor juni 2010

Leiding krijgt volgend jaar versterking!

Nu de laatste opkomst er op zit en het zomerkamp voor de zeeverkenners nadert is de leiding al vooruit aan het kijken naar het zomerkamp. Maar ook verder: nieuwe leiding voor volgend jaar. Helaas moeten we Caspar een jaartje missen bij de zeeverkenners; want hij gaat op stage en afstuderen in Engeland. Waarschijnlijk zal hij net voor het zomerkamp terug zijn. Maar nu moet het gat van Caspar opgevuld gaan worden; die eer is aan Thomas. Een waardige aanvulling! Een die-hard Christofoorder. Niemand kan zich nog de zeeverkenners zonder hem voorstellen. Thomas is de laatste zeeverkenner van Christofoor Zwolle die bakswedstrijden heeft gewonnen en is bezig om binnenvaart schipper te worden. Een echt aanwinst voor de leiding van de zeeverkenners volgend jaar!

Site blijft zich ontwikkelen

Er wordt niet stil gezeten aan de kant van de webmasters… Sinds de nieuwe site online is gekomen zijn er een aantal dingen veranderd aan de beginpagina(stukje waar je nu op zit):

– wisselende foto

– preview van wie het laatste bericht wanneer in het gastenboek geplaatst heeft

– inschrijf mogelijkheid voor een e-mail wanneer er een nieuw nieuwsbericht geplaatst is

De eerste twee veranderingen zijn duidelijk te zien, maar het laatste wordt nog door veel bezoekers gemist. Onder aan de twitterberichten staat een kader waar ingeschreven kan worden op de nieuwsbrief. Wanneer er een nieuwsbericht geplaatst wordt op de site krijg je automatisch e-mail. let wel op dat deze niet in de box ongewenste berichten terecht komt. Ook worden de foto’s vanaf 2010 anders online gezet: zodat ze ‘binnen’ de site te zien zijn.

Mocht je nog ergens fouten zijn tegengekomen, horen wij dat graag: verbeterpuntjesvoordenieuwesite@christofoorzeeverkenners.nl

Zaterdag: NEDERLAND – JAPAN @ Christofoor!!

Na de 2 – 0 overwinning zal de zegetocht van Oranje naar de status van wereldkampioen 2010 niks meer in de weg staan. Komende zaterdag is de volgende wedstrijd tegen Japan. Natuurlijk gaat Christofoor met zijn tijd mee, en zullen we met z’n allen naar de wedstrijd tegen Japan gaan kijken. Wouter zal voor de techniek zorgen, waar wij 2 beamers meer dan voldoende vinden… Denk alvast na over de uitslag, regel je oranje outfit en kom ietsje eerder dan normaal naar de zeeverkenners!

Voor diegene die liever willen zeilen.. dat kan natuurlijk ook.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail