Nieuwe site!!

Zoals je ziet; het is zover! De nieuwe site van Christofoor Zwolle staat online! De afgelopen 4 maanden zijn Thom, Tom en Tjerk druk bezig om een nieuwe site te maken. Joram heeft ons daarbij voorzien in zijn kritische maar rechtvaardige feedback… Met de komst van de dolfijnen naar de Christofoor vonden we het een goed moment om de site onderhanden te nemen.

Waarom een nieuwe site?

Als leiding wilden wij de site actiever hebben, dit komt in deze site naar voren in de nieuwsberichten, geïntegreerde twitter en de agenda op de voorpagina. Daarnaast was de oude site niet zo ‘fris’ en ‘spetterend’ meer, misschien zelfs een beetje over datum… Het gastenboek was niet in de site maar extern. Nu staat het in de site! Op de header op de oude site (2 zeilboten met ondergaande zon) waren we ook wel uitgekeken; daarom heeft nu elke pagina een eigen foto bovenaan staan. Het meest trots zijn we misschien wel op de afgeronde hoeken… Met Gaudi is het achterhoofd is Thom aan de slag gegaan met de layout. Hierdoor is veel afgerond. Alleen de tabellen met contact informatie en de foto’s binnen de pagina nog niet.

Mocht je ergens een verbeterpuntje of spellingsfout (inmiddels spreken we niet meer van fouten) zijn tegen gekomen, dan horen we het graag. Stuur dan een mailtje naar: verbeterpuntjesvoordenieuwesite@christofoorzeeverkenners.nl

Laat ook even weten in het gastenboek wat je van de nieuwe site vindt!

PS: Altijd leuk als je bezig bent met een nieuwe site. Kijken waar je nu eigenlijk vandaan komt. In het geval van de Christofoor heeft het web archief nog wel wat moois bewaard: Oude site.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail