Actie voor een nieuwe vloer!

Al jaren een doorn in het oog van een ieder die betrokken is bij Christofoor Zwolle. Elke keer als je in de oude loods bent (de verblijfruimte) zie je een oude vloer met enkele grote gebreken:

– Grote naden, waar veel viezigheid in achter blijft en ook nog eens moeilijk schoon te houden is.
– Oneffen, door het ruwe beton is het oppervlak oneffen. Dit zorgt ook voor veel viezigheid.
– Niet waterdicht, af en toe met hoog water in de winter komt er water omhoog.
– minst belangrijke, maar wat wel zo is: het ziet er gewoon niet uit!
Nu het project rond te optimisten is afgerond, heeft de vereniging een nieuw doel: EEN NIEUWE VLOER!

WAT WILLEN WE?

De voorkeur gaat uit naar een vloer zoals deze in de nieuwe loods ligt (de botenloods): een gladde betonvloer. Vooral om:
– stevigheid, af en toe staat er een boot binnen, hier zou de vloer tegen moeten kunnen. Ook de kinderen vragen wel eens wat van de kwaliteit van de vloer….
– schoonhouden, een strakke vloer is gemakkelijk schoon te houden met een bezem, of een emmer water en een trekker.
– uiterlijk, als het even kan, een vloer die er mooi uit ziet. Maar we willen vooral een functionele vloer!

HOE GAAN WE DIT BEREIKEN?

Een nieuwe vloer vraagt om veel geld. Daarom grijpen we de actie die Specsavers gestart heeft met beide handen aan: Stichting Specsavers Steunt. Dit is een actie waar per winkel 2 doelen gesteund worden. Deze 2 doelen zijn de doelen die de meeste stemmen per winkel heeft. Het doel is dus om in de top 2 van de winkel in Zwolle te komen. Hiermee hopen wij een grote (financiële) stap voor een nieuwe vloer te zetten.

WAT KUNT U DOEN?

U kunt meerdere dingen doen:
– Dagelijks stemmen op ons doel (dit kan snel via de link rechtsboven op de homepage van de site), het is een halve minuut werk, en u hoeft geen persoonlijke gegevens af te geven.
– Uw vrienden, familie, buren, kennissen, collega’s, klasgenoten etc. vragen om ook (dagelijks) op ons doel te stemmen.
– Maar ook: heeft u contacten die voor ons interessant zijn kunt contact op nemen met: nieuwevloer@christofoorzeeverkenners.nl of op een zaterdag iemand aanspreken. Dan kunt u denken aan contacten binnen de bouwwereld, als u zelf ideeën over de vloer heeft, als u ideeën heeft om het project financieel rond te krijgen, maar natuurlijk ook voor al uw vragen kunt u contact opnemen met nieuwevloer@christofoorzeeverkenners.nl

HOE VERDER?

De komende tijd ligt de focus op het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen en het plan onder ogen te brengen van zoveel mogelijk mensen. Wanneer de actie goed loopt gaan we contact opnemen met verschillende aannemers om de mogelijkheden van de vloer te bekijken.

Foto’s huidige vloer

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail