Jantje Beton collecte zeeverkenners

Jantje Beton is een organisatie die op komt voor de speelkansen van kinderen in Nederland, met name de kinderen die zich in moeilijkere omstandigheden bevinden. De collecte is niet alleen voor de samenleving, maar ook voor onze groep zeer belangrijk, want een aanzienlijk deel van de opbrengst is voor onze club. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld dingen voor het zomerkamp financieren.

Daarom doen wij, de zeeverkenners en de wilde vaart, ook dit jaar weer mee met de landelijke collecte. Deze collecte vindt plaats op zaterdag 12 maart, en wordt gesplitst in 2 groepen. De eerste groep gaat collecteren in de ochtend, van 10:00 uur tot 13:00 uur, de tweede groep gaat collecteren in de middag, van 13:00 uur tot 16:00 uur. In welke groep je zit wordt zaterdag bekendgemaakt. Vóór de collecte begint wordt je verwacht op het Broerenkerkplein, mocht je niet kunnen, of vragen hebben, meld dat dan zo spoedig mogelijk bij Tom of Joram.

Verder gaat er ook donderdagavond gecollecteerd, niet door alle zeeverkenners, maar door de wilde vaart en de kaderbak, dit is van 19:00 uur tot 21:00 uur, met als uitvalsbasis het Broerenkerkplein.

Met vriendelijke groet,

De Leiding
Zeeverkenners

UPDATE: De Dolfijnen doen ook mee! Zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur zullen zij de Zeeverkenners ondersteunen!

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail