Op de 1e plek; nu de voorsprong uitbouwen…

Gisteren kregen we om 21.16  uur het bericht dat we de eerste plek hebben bereikt! Hier zijn we heel blij mee, maar we realiseren ons dat het vasthouden van deze plek niet gemakkelijk zal zijn. De nummer 2 zal niet stil gaan zitten en ondertussen lopen de stemmen van de nummer 3 vrij snel op.. De komende 47 dagen kunnen we dus niet lui achterover leunen!! Stemmen kan meerder keren per dag vanaf dezelfde internetverbinding. Wij waarderen uw stem!

Onder lees verder staan een paar leuke grafiekjes over het stemmen verloop.

Wij hebben de afgelopen tijd de stemmen bij gehouden, dit levert wat leuke grafieken op:

Stemverloop mei:

Het aantal stemmen per dag:

Verwachting aantal stemmen:

Leuke/opvallende dingen:

– Op de zaterdagen (14-5, 21-5, 28-5) is een dip in het aantal stemmen te zien, terwijl dit toch van iedereen de dag is dat ze opkomst is..
– Op 17 mei zijn de meeste stemmen behaald: 303!
– Als het aantal stemmen door blijft groeien zoals het nu doet, kunnen we de 25.000 aantikken!! Als het aantal stemmen per dag gelijk blijft, komen we op 12.000 stemmen uit!
– Het aantal site bezoeken is de afgelopen maand verdrievoudigd, wat kan betekenen dat veel mensen via de link rechtsboven stemmen. (Het aantal bezoekers dat via www.zvzwolle.nl op de site komt blijft gelijk)

Mocht u nog ideeën hebben over de vloer dan horen wij dit graag! Dit kunt u op een zaterdag aan ons vertellen, of een mailtje sturen naar: nieuwevloer@christofoorzeeverkenners.nl


Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail