Archief voor februari 2012

Winterse Tijden

We zitten in het midden van de winter, het nieuws staat bomvol met de tocht der tochten in ons Friesland en wellicht dat we zelf op de kolk ook nog eens met de ijzers eronder kunnen glijden. Alle lelievletten liggen op het droge en zijn in onderhoud. Schilderen is er echter niet bij bij deze lage temperaturen. Van de besneeuwde dijk af roetsjen kan gelukkig wel..

De 1433 en 88 hebben nog een “finishing touch” nodig en zullen daarna wisselen met de 415 en 342. Het lek in de 215 is gerepareerd en deze kan te water, wanneer er weer water is. Om even een extra sprong te maken met de boten gaan we op een vrijdag een klusavond plannen voor leiding en kaderbak. Zo kunnen we in een weekend twee maal schilderen en na het werk gezellig een filmpje kijken. Voor nu is het daarvoor nog te koud.

Krokusvakantie

Van 25 februari tot 4 maart is het krokusvakantie en hebben velen een vakantieplan gevat of misschien iets anders. De Zeeverkenners hebben hierom de eerste zaterdag van de vakantie géén opkomst. De dolfijnen draaien in de vakantie gewoon door als normaal. De week na de vakantie is de Jantje Beton collecteweek, dit jaar gaan we weer in de binnenstad maar ook langs huizen collecteren.. Meer info volgt.

Dus Zeeverkenners, Zaterdag 25 februari, geen opkomst. 4 maart wel.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail