Archief voor maart 2012

Hike aan zee

Op de laatste twee dagen van februari is de Wilde Vaart op de hike der hiken geweest. In de ochtend van 28 februari zijn we vertrokken naar het mistige noorden van Holland. Alwaar we in Castricum de trein hebben verlaten en op pad zijn gegaan, de duinen in. Na een rustgevende tocht, langs de in mist gehulde zee, die ons via Egmond aan zee en Bergen aan zee leidde, hebben we midden in de Schoorlse duinen onze tenten opgezet. De volgende dag hebben we onze tocht door het nog steeds mistige landschap voortgezet. Uiteindelijk zijn we via Schoorl en het strand geëindigd in Bergen. Al met al was het een mooie en zware tocht zoals een echte berehike behoort te zijn.

Voor meer zie de foto’s van Berehike Wilde Vaart 2012.

Jantje Beton editie 2012

Al jaren doen wij mee aan de landelijke Jantje Beton collecteweek, dit jaar wordt deze gehouden van 5 tot 10 maart.

Niet alleen ondersteunen we hiermee het speelplezier van kinderen in heel Nederland en daarbuiten, de helft van de opbrengst komt direct aan onze eigen club ten goede!   Zeker nu de gemeente Zwolle de subsidie aan verenigingen drastische heeft verlaagd is dit een hele welkome en zelfs noodzakelijke aanvulling. De opbrengst uit deze collecte komt ten goede aan het onderhoud en vernieuwing van onze boten, kampmateriaal en natuurlijk het jaarlijkse Zomerkamp. De zeeverkenners krijgen een eigen straat (dit jaar in de Veerallee) toegewezen waar ze proberen zoveel mogelijk geld op te halen. Zaterdag 10 maart zullen ook de Dolfijnen en Wilde Vaart zich bij de Zeeverkenners aansluiten om in de binnenstad van Zwolle te collecteren.

Van je eigen leiding ontvang je meer informatie hoe laat en waar je verwacht wordt. En voor de pappa’s, mamma’s en andere familieleden: Zaterdag niet van huis zonder een portemonnee vol kleingeld! We rekenen op U.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail