Archief voor april 2012

Lente bij de Zeeverkenners

De lente is een feit en het vaarseizoen is geopend. Met al enkele mooie zaterdagen achter de rug leggen we bij de zeeverkenners de laatste hand aan het winteronderhoud. Dit is ieder jaar weer een grote klus maar houdt de ranke stalen walvissen zo wel decennia lang in de vaart. De laatste twee vletten gaan aankomende zaterdag alweer het water in, daarmee komt het onderhoudsseizoen ten einde. Goed nieuws dus. Zeker met de aankomende regionale wedstrijden: De Bakswedstrijden. Dit jaar worden ze in Zwolle gehouden en dus georganiseerd door jullie leiding in samenwerking met onze buren, de Zwolsche Zeeverkenners. Deze thuiswedstrijden zullen zich afspelen tijdens de Hemelvaart (17-19 mei) en krijgen een schots tintje.

Verder zijn we blij te kunnen melden dat met de goede inzet bij de Jantje Beton collecte een mooi bedrag is opgehaald. Samen met o.a. een pas binnengekomen sponsor kan daarmee een nieuw spectaculair project worden gefinancierd. Het bouwen van een nieuwe vlet! Dit is voor sommigen een droom die werkelijkheid wordt en natuurlijk een fantastische aanwinst voor de club. Projectleider Joram zal zich met enkele oud-leden hierop storten. De “215” wordt, na ruim 50 jaar, wellicht deze zomer de “2150”.

Als laatste mag ik aankondigen dat op zaterdag 14 april enkele studenten van de CALO sportopleiding met de leiding het programma zal komen verzorgen. Wat we gaan doen is een verrassing.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail