Archief voor augustus 2012

Sponsor- roei-actie: “Christofoor gaat ervoor!”

En hoe…!

Inmiddels hebben we de voortgang van de bouw van de nieuwe lelievlet op de voet kunnen volgen. Hier een kort verslag van de actie die gehouden werd om de financiering rond te krijgen.

Op 30 juni was het dan zover. De Christofoor bemanning had al flink wat bruggen verkocht en we startten de dag met zo’n €500,-. Een goed begin, een mooie zonnige warme dag, het kon al bijna niet meer stuk. De Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde Vaarders werden in bakken verdeeld. Er werd flink geroeid want er was al zoveel geld toegezegd dat er wel 3 rondjes door de grachten rondom het centrum van Zwolle gemaakt moesten worden. Een prachtig gezicht was het en wat zijn de jongens en meisjes fanatiek! Je zag vanaf de kant een mooie roeitechniek voorbij komen. Er werd goed naar elkaar geluisterd, het zag er prima uit.

 Kijk hier voor meer foto’s.

Als moeder, maar ook als bestuurslid ben ik maar wat trots op wat die kanjers presteerden. In de loop van de dag werd bekend hoeveel geld er daadwerkelijk opgehaald was… Wel €1000,- ! Ook was het duidelijk wie de meeste bruggen had verkocht. Het was een nek-aan-nek race tussen Jodie en Simon, maar Simon won uiteindelijk de pot met snoep!

Iedereen die deze actie tot een groot succes heeft gemaakt wil ik hartelijk bedanken.

De leiding, die er maar weer zoals altijd voor gezorgd heeft dat alle spullen op tijd op de juiste plek aanwezig waren en vooral ook alle kinderen die langs de deuren zijn gegaan om de bruggen te verkopen en hun handen vol met blaren hebben geroeid! Zonder jullie hadden we nooit zo’n grote opbrengst gehad met deze actie en kunnen we nu een mooie nieuwe zeilboot gaan afbouwen en betuigen!

Dank jullie wel allemaal!

Namens de organisatoren,

Gert en Thérèse.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail