Archief voor december 2013

Kerstvakantie en Nieuwjaarsduik

In de winter is vaak weinig méér te beleven bij onze groep dan onderhoud, spelletjes en koude handen. Daarnaast wordt in ons land jaarlijks de geboorte van een bijzonder kind gevierd en kort daarop de geboorte van een nieuw jaar, vaak gepaard met knallend buskruit en sierlijk vuurwerk. Om met onze club niet in de knoop te komen met deze feestelijkheden lassen we in deze periode een winterstop in.
Daarom hebben de Dolfijnen en Zeeverkenners op 21 en 28 December en 4 Januari géén opkomst. De kaderbak en Wilde Vaart heeft hierop als uitzondering de Berehike, waarover zij een brief krijgen. Zie ook de agenda voor alle data.

Een ander gebruik in ons land is op nieuwjaarsdag een frisse duik in de zee te nemen. Ook wij zullen het nieuwe jaar begroeten met een nieuwjaarsduik. Aangezien het buiten veel te koud is en in de zee niet veel beter, verkiezen we de subtropische wateren van zwembad de Vrolijkheid boven een longontsteking. Wederom zullen zowel de Dolfijnen als de Zeeverkenners gezamenlijk de duik nemen.  De Wilde Vaart waagt wél een duik in onze al dan niet bevroren kolk om zich daarna bij de rest van de groep te voegen. Vergeet dus niet je Badpak, Zwembroek, handdoek en ander zwemgerei! De duik vindt plaats op zaterdag 11 januari. (in het briefje voor de Zeeverkenners stond helaas februari) We spreken af voor de hoofdingang van zwembad de vrolijkheid om 14:00 en staan daar weer rond 16:30 uur.

Namens de Leiding: Prettige Feestdagen gewenst en tot 11 januari!

Winnaars Scouting Loterij bekend

Vandaag was de trekking van de Nationale Scouting Loterij. Op 10 december zijn de winnnende lotnummers bekend gemaakt. Kijk op de website van Scouting of in de pdf met de Uitslag Nationale Scoutingloterij 2013.

Onze groep was al winnaar. Met de verkoop van de loten hebben we net weer die extra inkomsten die nodig zijn om bijvoorbeeld materiaal te vernieuwen of het gebouw te verbeteren. Heb je loten verkocht of heb loten gekocht? Bedankt!

Hopelijk zat er nog een mooie prijs voor je bij.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail