Jantje Beton – Bedankt voor jullie fantastische inzet!

Bedankt, opbrengst raden en winnen.

De afgelopen week is er weer druk gecollecteerd voor het Jantje Beton. Jantje Beton is een organisatie die in het hele land speelprojecten zoals speeltuinen en sportverenigingen financiert, mede vanuit de landelijke collecte. De collecterende verenigingen krijgen de helft van hun opbrengst voor financiering van eigen activiteiten. Wij gebruiken de opbrengst voor o.a. de Zomerkampen en ons materiaal.
De Zeeverkenners hebben in de straten van het Veeralleekwartier gecollecteerd en genoten daar vele gulle bijdragen van de wijkbewoners. De kaderbak stond donderdag in de kou op koopavond en op zaterdag hebben de Dolfijnen en Zeeverkenners samen heldenwerk verricht in weer en wind op de Noorderlijke bruggen van het centrum van Zwolle. Een dikke pluim voor alle collectanten,  zij bleven vriendelijk en gemotiveerd ondanks de constante regen en de gure wind.
Bedankt allemaal!


Opbrengst raden en winnen:
Vanavond tellen Bert-Jan (DF) en Merel (ZV) al het geld en leveren het in. Zaterdag a.s. maken we het verdiende bedrag bekend. Wil je meeraden hoeveel het is? Plaats dan een berichtje in het gastenboek en win een zak snoep!

 

Ook deze bus (links) heeft hard gewerkt.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail