Landelijke Scouting Zeil Wedstrijden

Inmiddels twee weken geleden vonden de Landelijke Scouting Zeilwedstrijden plaats op het Veluwemeer te Harderwijk. Door het winnen van de Bakswedstrijden afgelopen Hemelvaart in Kampen heeft de bemanning van de 1724 “Scylla” zich geplaatst voor de landelijke wedstrijden waar het er nog veel fanatieker aan toe gaat. Voor onze club is dat nog altijd een feest op zich maar geen uitzondering meer. Bootsman Jip is de 4e afgevaardigde van onze club in de geschiedenis. 3e man Joni beschreef voor ons het weekend:

“Om 7 uur ’s avonds helemaal ingeladen vertrokken we naar Harderwijk. Op de snelweg kregen we helaas autopech. (Bleek gelukkig mee te vallen) Rond 9 uur waren we er eindelijk. We zetten de tent op en gingen de boot nachtklaar maken. De volgende ochtend gingen we lekker ontbijten in de camper van Robert. De eerste wedstrijd begon rond een uurtje of 10. Er waren die dag een paar wedstrijden afgelast omdat er haast geen wind stond. Na de wedstrijden hadden we ’s avonds disco. De volgende ochtend waren er ook weer 3 wedstrijden. We zijn in onze eigen categorie 10e geworden. Na de prijsuitreiking gingen we weer naar huis.
Groetjes Joni”

We zijn zeer trots op de bemanning (Jip, Kars, Anne Eva (ingevallen), Joni en Storm) met deze beste notering ooit. Zeilen met weinig wind is een hele kunst. Zijn we er volgend jaar weer bij?
Bekijk alle scores hier: Scorelijst LSZW 2014
en het fotoalbum hier: Album LSZW 2014

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail