We beginnen weer!

Eerste Opkomst

De scholen zijn weer begonnen, de vakantie is weer voorbij. Dan is het hoog tijd om weer eens het water op te gaan! Aanstaande Zaterdag (6 september) beginnen de opkomsten van de Dolfijnen, Zeeverkenners en Wilde Vaart weer!
Dolfijnen:
De Dolfijnen openen  zoals gewoonlijk om 10:00 uur, en zullen na een spetterende ochtend om 12:00 uur weer afsluiten. Vergeet niet dat de foto’s van het Zomerkamp alweer een tijdje online staan, kijk in het album Dolfijnen Zomerkamp.
Zeeverkenners:
De Zeeverkenners openen om 13:30. Je mag ook eerder komen met een lid van de kaderbak,  bijvoorbeeld om te leren wrikken of om alvast de boten op te tuigen. Vergeet je lunchpakketje, regenpak, zwembroek en zonnebrand niet! Er zullen 3 Dolfijnen overvliegen naar de Zeeverkenners. Om 17:30 sluiten we weer af. Ook voor de Zeeverkenners staan de foto’s online, zie het album Zeeverkenners Zomerkamp.
Wilde Vaart:
De Wilde Vaart begint met de Zeeverkenners. Ook zullen Jaïr en Nina worden ingedoopt. Meer informatie krijgen de deelnemers van hun begeleiding of zou men zelf moeten weten. Voor foto’s van het WV-kamp klik hier.

Houd de site in de gaten voor kampdata dit najaar en het hele komende seizoen.

Tot Zaterdag!

De Leiding

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail