Archief voor 2015

Nieuwe server

server_costructionDe Christofoor website is verhuisd! De website stond op een verouderde en niet geüpdatet server. De verhuizing heeft geen directe gevolgen voor jou als gebruiker. Wel zijn er op de achtergrond enkele dingen veranderd, waardoor sommige functies tijdelijk niet of niet goed kunnen werken. Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Kom jij iets tegen dat niet goed meer werkt stel ons dan gerust op de hoogte via webmasters@christofoorzeeverkenners.nl.

Thom Mensink
Webmaster Christofoor Zeeverkenners

Stemmers bedankt!

Na 20 dagen keihard stemmen hebben we helaas niet de stemronde van de stichting specsavers steunt gehaald. We zijn voorbijgestreefd door het dierenasiel, zij krijgen dit jaar een spaarpot in de winkel, en dus een donatie aan het eind van het jaar. Desalnietemin willen we iedereen die mee heeft gestemd enorm bedanken voor de moeite om dagelijks voor ons te stemmen!

Stichting Specsavers Steunt stemactie

2 jaar geleden hebben wij onze nieuwe vloer voor een groot deel gesponsord gekregen van de stichting specsavers actie. Dit jaar mogen wij weer met de actie meedoen, deze keer gaan we het geld in enkele nieuwe zeilen en evt. ander botenmateriaal stoppen. De zeilen zijn hard toe aan vervanging en zijn duur. Om ook daadwerkelijk gesponsord te worden hebben we echter wel al jullie hulp nodig.

Wat kun je doen?
specsavers logoOm geselecteerd te worden als te sponsoren doel, is het zaak dat we door een stemronde komen. Iedere stem telt, dus ook die van u, uw ouders, familie, buren, vrienden en vriendinnen. We hebben iedereen nodig! Let op dat er per e-mail adres 1 keer per dag gestemd kan worden, probeer dus het liefst dagelijks maar in ieder geval zoveel mogelijk, en met zoveel mogelijk e-mail adressen op ons te stemmen! Let wel op dat per IP-adres maximaal 20 stemmen kunnen worden geplaatst. Vraag ook je omgeving, familie, collega’s etc. om mee te doen.

Hoe kun je stemmen?
Ga naar deze site. Als het goed is zie je dan onze club verschijnen. Klik hierop en klik vervolgens op de stembutton. Er opent een pop-up. Vul hier je e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Als je voor de eerste keer stemt, dan krijg je een e-mail met een bevestigingslink. De stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt. Alle stemmen die je hierna uitbrengt op dit doel worden direct verwerkt, je ontvangt dan geen bevestigings-mail meer.

Naast stemmen met je e-mail adres kun je ons doel ook liken en of delen op facebook voor 1 stem, of een +1 geven met google+. Dit kan via de social media buttons op de pagina van ons doel.

Wat gebeurt er na de stemronde?
Na de stemronde komen in de specsavers winkel in Zwolle 2 spaarpotten, 1 voor het landelijke doel, met dus landelijk de meeste stemmen, en 1 voor het lokale doel. Wij hopen 1 van die 2 spaarpotten op onze naam te krijgen, waarna een heel jaar lang de klanten per aankoop een muntje krijgen en deze in 1 van de 2 spaarpotten mag doen. Aan de hand van het aantal muntjes per spaarpot wordt dan het bedrag en de verdeling hiervan vastgesteld.

Alvast bedankt voor jullie moeite en stemmen!

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail