Prijsvraag Nieuwe Naam Motorboot

Dek

Motorboot dek

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe motorboot, die met de plaatsing van de beting (sleepbok) nu ook een sleepboot is geworden. We praten inmiddels zelfs al over kleurenschema’s,  koelkasten, stereoinstallaties en vaarbewijzen. Maar voordat het zover is, en we met onze drijvende krachtpatser de blits kunnen maken op het Nederlandse binnenwater blijft de belangrijke vraag: hoe gaat ze heten?

Wordt het als vanouds ’t Druppie 2, ook al brengt dat in de zeevaart ongeluk, of gaan we toch voor “Waterlelie”, “Neptunus” of misschien wel “Hydroforce”. Weet jij een goede naam voor de nieuwe motorboot? Denk dan mee en stuur je eigen suggestie in!

De winnende naam wordt de naam van de nieuwe Sleepboot en de bedenker krijgt naast deze eeuwige roem ook nog zijn of haar eigen naam in chocoladeletters!

Een vakjury bestaande uit de teamleiders, voorzitter en hoofd scheepsbouwer zullen uit de inzendingen de beste naam selecteren. Doe mee aan de prijsvraag door je nieuwe naam in te sturen onder vermelding van je eigen naam. Je kunt maximaal 3 namen insturen. Dit kan op 3 manieren:

– Zet je idee in het gastenboek op de website

– Mail je idee naar motorboot@christofoorzeeverkenners.nl

– Schrijf je idee op een briefje en stop deze in de namenbus op ’t Kraaienest

De Prijsvraag loopt tot 28 november en de naam wordt bekend gemaakt en de prijs uitgereikt op 5 december door Sinterklaas!

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail