Locatie

't kraaienest ons clubgebouwAdres

Clubgebouw ‘t Kraaienest
Dijkzichtweg 14
8028 PC Zwolle

’t Kraaienest

Ons clubgebouw, ’t Kraaienest of ook wel Hoofdkwartier ligt net buiten Berkum. Vanuit Zwolle gezien aan de overkant van de Vecht.

’t Kraaienest bestaat uit 2 gekoppelde gebouwen, een oud deel uit de jaren ’70 (nog gebouwd met balken van de oude paardenstal bij de oude Vechtbrug, van de paardentram die van de Brink naar de Lichtmis ging, waarin de Christofoor vroeger hun kwartier hadden) en een nieuw deel uit midden jaren ’90. In het oude deel (‘Oude Loods’) zitten beneden de Dolfijnen, Zeeverkenners en de leiding (in hun ‘Staflokaal’) boven is het hok van de Wilde Vaart. Tussen het oude en nieuwe deel is een ruimte voor opslag van onder andere tenten (het ‘Kamphok’). Het nieuwe deel (‘Nieuwe Loods’) is de ruimte waarin de bootonderdelen (zeilen, riemen, enzovoorts) zijn opgeslagen en waar in het winterseizoen het bootonderhoud plaats vindt, er is ruimte voor 3 vletten naast elkaar!

Achter de dijk ligt de Berkummerkolk die in open verbinding staat met de Vecht. Aan de kade liggen de lelievletten en Navia, onze sleepboot.

Kaart

Grotere kaart weergeven

Onze locatie is ook te huur kijk voor meer info op de verhuurpagina.

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail