DOLFIJNEN

Vanaf 7 jaar kun je lid worden van Christofoor Zeeverkenners. Je komt dan in de speltak die Dolfijnen heet. De groepsgrootte varieert tussen de 10 en de 15 kinderen. Aspirant-leden kunnen twee weken gratis deelnemen om de sfeer te proeven en de avontuurlijke spanning aan boord te ondergaan. Het lid moet wel in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Bij de Dolfijnen staat het kennismaken met het zeilen centraal. Er wordt gevaren in Optimisten, kleine makkelijke zeilbootjes waarin maximaal 2 kinderen kunnen varen. De opkomsten zijn altijd op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

De Dolfijnen gaan ook op kamp. Zo is er in de zomervakantie het Zomerkamp van 5 dagen en in een weekend in april het Groepskamp. Hieraan neemt ook de speltak van de Zeeverkenners en de Wilde Vaart, deel. Beide kampen zijn in principe op ‘het Kraaienest’. Het is erg wenselijk dat hieraan deelgenomen wordt. Wij begrijpen dat met name de jongste kinderen dit soms lastig vinden, toch verwachten wij dat ook deze kinderen deelnemen aan het kamp. Bij ernstige bezwaren vragen we ouders eerst contact op te nemen met de speltakleiding om eventuele afspraken te maken.

Heb je belangstelling om  mee te doen, stuur dan een e-mail naar dolfijnen@christofoorzeeverkenners.nl.

2016-09-17-20-33-40_christofoor_dolfijnen

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail