ZEEVERKENNERS

Vanaf ongeveer 10/11 jaar neem je deel aan de speltak van de Zeeverkenners. De groepsgrootte varieert tussen de 15 en 25 kinderen. Er wordt gevaren in Lelievletten. Aspirant-leden kunnen twee weken gratis deelnemen om de sfeer te proeven en de avontuurlijke spanning aan boord te ondergaan. Het lid moet in het bezit zijn van een zwemdiploma.

De opkomsten zijn altijd op zaterdagmiddag:

Zomerperiode (zomertijd): 13.30 – 17.30 uur
Winterperiode (wintertijd): 13.30 – 17.00 uur

De Zeeverkenners worden van begin af aan onderwezen in belangrijke technieken en theorieën. In de winterperiode hanteren we meestal het zogenaamde blokprogramma. De zaterdagmiddagen zijn dan verdeeld in drie blokken. Dit zijn het blok botenonderhoud, het blok roei- en zeiltheorie en het blok spel / ontspanning. In de zomerperiode gaat het er vooral om de diverse technieken in de praktijk uit te voeren.

De Zeeverkenners kennen diverse kampen. Zo doen ze onder andere mee met de Bakswedstrijden, een Groepskamp (samen met de speltak Dolfijnen en Wilde Vaart) in een weekend in april, een week Zomerkamp in de zomervakantie en een Bere-hike in de kerstvakantie. Tijdens het zomerkamp in Friesland kan men dan goed getraind zelf het water op als de leiding dit mogelijk acht.

Heb je belangstelling om hieraan mee te doen, stuur dan een email naar zeeverkenners@christofoorzeeverkenners.nl

2016-09-17-20-48-09_christofoor_zeeverkenners

Christofoor Zwolle 2020 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail