Sponsortocht

https://tikkie.me/pay/op5305v428il7ilalu23

Op deze pagina zal een liveblog bijgehouden worden en we zijn te volgen op instagram.

Wat gaan we doen? Wij van de Wilde vaart gaan zaterdag 23 en zondag 24 november de kou trotseren. Daarom gaan we met z’n achten 32 uur lang, zonder motor, varen. In deze anderhalve dag gaan we proberen 100 kilometer af te leggen. Dat is helemaal tot Genemuiden en weer terug!
Waarom gaan we dit doen? We merken dat in de omgeving van onze mooie kolk veel plastic te vinden is in de natuur. Dit vinden wij een slechte zaak, het is niet goed voor het milieu en bederft het vaarplezier. Daarom willen wij heel graag The Ocean Cleanup steunen. Ook hebben wij voor ons nieuwe clubgebouw hard geld nodig, omdat het gebouw erg gedateerd is en er asbest in het plafond zit. Het opgehaalde bedrag zal 50/50 verdeeld worden. Dus na een avondje brainstormen ontstond het idee voor deze sponsortocht. We gaan ons best doen om zo veel mogelijk geld op te halen en aandacht te vragen voor de groeiende plasticsoep in de oceanen.
Hoe kunt u ons helpen? Door te doneren (eenmalig via Tikkie of een afgesproken bedrag per afgelegde kilometer), maar u kunt ons ook helpen door deze pagina te delen!

Update 9-11-2019

Wij van de Wilde Vaart zijn druk bezig met sponsoren verzamelen! Ons doel komt steeds dichter in de buurt. We zitten momenteel rond de 375 euro. En terwijl de dagen steeds kouder worden, komt 23 november ook steeds dichterbij. Wij zijn dus niet alleen begonnen met geld inzamelen, maar ook met het zoeken van onze warme kleding.

Het ziet er naar uit dat de route via Genemuiden is. We hopen zo’n 100 km te varen. We eindigen de tocht door de binnenstad van Zwolle. Op 25 november komen we hier langs. De echt fanatieke supporters kunnen ons dus op die dag aanmoedigen in de binnenstad!

Ook hebben we nog meer media aandacht behaalt. We staan nu niet alleen in de Stentor, maar ook op RTV focus. Dit nieuwsmedium maakt allerlei reportages in Zwolle en omstreken en plaatst deze reportages op Facebook en op hun site. Like en deel dus vooral de onderstaande Facebook-post.

Donaties worden ook nog steeds heel erg gewaardeerd! Wij kijken er naar uit (maar zijn ook een beetje bang voor de kou).

Voor vragen, mail vooral naar:

sponsorkampchristofoor@gmail.com

https://www.destentor.nl/video/zwolse-zeilverenigingen-willen-nieuw-clubgebouw~p109490
https://www.instagram.com/christofoor_wv/ https://theoceancleanup.com/ https://www.rtvfocuszwolle.nl/christofoor-zeeverkenners-alle-hens-aan-dek-voor-nieuw-clubhuis/amp/

View this post on Instagram

SPONSORACTIE!!

A post shared by Wilde Vaart (@christofoor_wv) on

Christofoor Zwolle 2019 | volg: Twitter Facebook YouTube LinkedIn RSS | mail: Christofoor Zwolle | Inloggen | webmail